Traquer Oy ja BCC Finland Oy ovat solmineet jälleenmyynti- ja palvelusopimuksen Traquer Oy:n, Xray valvontaohjelmistolle.


Traquer Oy ja järjestelmätoimittaja BCC Finland Oy ovat 28.10.2013 solmineet jälleenmyynti- ja palvelusopimuksen Traquer Oy:n, Xray Valvontaohjelmistolle.

BCC Finland Oy on toimittanut ICT-ratkaisuja lähes 5000 yritykselle vuodesta 1989. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Joensuussa, Vaasassa, Oulussa ja Seinäjoella.

BCC Finland on maanlaajuisesti toimiva järjestelmätoimittaja, joka toimittaa ja ylläpitää ICT-järjestelmiä, niihin liittyviä ohjelmistoja sekä verkko- ja palvelintoteutuksia kumppaneinaan mm. HP, Microsoft, VMware, Novell ja Citrix. Monialaosaajamme ovat suorittaneet useita kansainvälisesti arvostettuja tutkintoja edustamistamme tuotteista, mikä takaa laajan tuotetuntemuksen ja ammattitaitoiset ICT-ratkaisut yritysten tarpeisiin. BCC Finland Oy on osa PPO Yhtiöt Oy:tä, joka on Elisa Oyj:n tytäryhtiö.

Traquer Oy on erikoistunut palvelin- ja tietokantavalvontaan kehittämällään Xray valvontatuotteella. Xray valvontatuotteen ideointi on alkanut jo 90-luvun alussa. Vuodesta 2001 alkaen ohjelmistoamme on kehitetty itsenäisesti sekä olemassa olevien asiakkuuksien tarpeiden mukaisesti. Olemme viimeisen parinkymmenen vuoden aikana tuottaneet valvontaohjelmistomme kautta valvontapalvelua niin pankki-, media-, kunta-kuin operaattorisektorilla. Tänään valvomme jo tuhansia kriittisiä palvelimia, usealla eri toimialalla. Kunnioituksesta sekä luottamuksen osoituksena asiakkaitamme kohtaan emme listaa julkisesti asiakkuuksiamme ellei erikseen näin sovita.

Lisätietoja:

BCC Finland Oy / Liiketoimintajohtaja, Max Koskela 0400 864 775

Traquer Oy / Partner, Kirsi-Maria Eskola 0405179994

Comments are closed.